Major League Hacking houdt event rondom Watch Dogs 2 | Gamer.nl

Major League Hacking houdt event rondom Watch Dogs 2 | Gamer.nl

Major League Hacking werkt samen met Ubisoft om een reeks van zogeheten 'hackathons' te organiseren gebaseerd op Watch Dogs 2.

De reden achter deze evenementen is om programmeurs te inspireren hun vaardigheden in de hack-wereld te optimaliseren. Aangezien het hier om Watch Dogs 2 gaat, wordt er voornamelijk met mobiel gewerkt. In de game wordt immers ook met een mobieltje gehackt.

Studenten van Major League Hacking worden verantwoordelijk gesteld een project op te zetten om toonbaar te maken hoe gemakkelijk persoonsgegevens worden aangetast op mobiele apparaten. Mensen van het winnende team krijgen allemaal een kopietje van Watch Dogs 2.

Major League Hacking heeft ook een capture-the-flag uitdaging voor zijn studenten opgesteld. Deze uitdaging geeft studenten inzicht op welke manier eigen applicaties worden beveiligd. Bij elke hackaton wordt daarbij een exemplaar van Watch Dogs 2 als hoofdprijs aangeboden. Zodra het seizoen voorbij is, wint de persoon met de snelste tijd een reis naar Ubisoft Montreal.

Watch Dogs 2 komt op 15 november 2016 uit voor pc, Playstation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou