Magic: Legends geannuleerd in open bèta

Magic: Legends geannuleerd in open bèta

Ontwikkelaar Cryptic Studios van Magic: Legends heeft bekendgemaakt dat de game is geannuleerd en vanaf 31 oktober 2021 niet meer speelbaar is.

Dit kondigt de ontwikkelaar aan via een blogpost, waarin ze aangeven dat alle spelers die geld uit hebben gegeven aan de game een volledige refund mogen verwachten. De shop wordt direct gesloten, zodat spelers de komende tijd ook geen geld meer uit kunnen geven aan een game die ermee ophoudt. Wel kunnen ze nog gebruikmaken van de gratis in-game valuta.

Magic: Legends was in open bèta beschikbaar sinds maart eerder dit jaar. Volgens de ontwikkelaar zaten ze ernaast wat hun visie voor de game betreft, maar toch zijn ze trots op wat ze bereikt hebben. Ze hebben wijze lessen geleerd die ze toe zullen passen op toekomstige projecten van het bedrijf.

Toen Magic: Legends voor het eerst verscheen, werd het spel slecht ontvangen. De kritiek varieerde zich, van het grote aantal bugs tot het ontwerp zelf. Ook de agressieve strategie voor het genereren van inkomsten werd niet door alle spelers gewaardeerd.

Op 31 oktober 2021 wordt Magic: Legends offline gehaald.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben een fervent Magic speler, maar deze game stond helemaal niet op mijn radar. Dit heeft verder vrij weinig met het kaartspel te maken qua gameplay zo te zien. Vroeger veel de game Shandalar gespeeld, jammer dat daar nooit een nieuwe game van is uitgekomen.

0
test

Is inderdaad niet uit het artikel te halen maar dit heeft niets met Magic the Gathering (Arena of het kaartspel) te maken inderdaad. Het is een soort Diablo-achtige game in het Magic universum met een soort deckbuilding mechanisme voor je skills. Was in beta al erg onpopulair, en blijkbaar hebben ze dat niet kunnen fixen. Magic the Gathering zelf breekt echter elk jaar weer omzet records, dus is nog steeds mateloos populair.

0

Aanbevolen voor jou