MAG krijgt binnenkort grote update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update voert een aantal aanpa ingen door en voegt daarnaast ook nieuwe content toe. Veel van de aanpa ingen zijn gebaseerd op verzoeken van MAG.-spelers. Tot de belangrijkste veranderingen behoren onder meer de toevoeging van nieuwe spelmodi, verbeterde graphics, herontworpen maps en een aantal opgeloste foutjes die in het spel zaten.

Ook is de ‘Suppre ion’-modus factie-neutraal gemaakt, waardoor de locatiekeuze na de patch niet langer de rol van beide teams bepaalt voor deze spelmodus. De modus ‘Sabotage’ was eerder deze week al neutraal geworden.

Multiplayer

MAG, dat staat voor 'Ma ive Action Game' is een online firstperson-shooter voor PlayStation 3, waarin maximaal 256 spelers de strijd met elkaar kunnen aangaan. Dit doen zij in kleinere squads, die uit acht mensen bestaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou