Mafia 3-ontwikkelaar werkt aan nieuwe IP

Mafia 3-ontwikkelaar werkt aan nieuwe IP

Hangar 13, de ontwikkelaar van Mafia 3, werkt aan een nieuwe IP.

Dat blijkt uit een vacature van de ontwikkelaar. Daarin laat het bedrijf weten op zoek te zijn naar een executive producer die "de ontwikkeling van een belangrijke nieuwe IP kan leiden bij Hangar 13". Verderop in de vacature wordt gevraagd naar iemand met ervaring met het openwereldgenre en sandbox-games.

Om wat voor nieuwe franchise het gaat, is nog niet bekend. Hangar 13 is onderdeel van Take-Two Interactive. De ontwikkelaar werd in 2013 opgericht en heeft inmiddels vier studio's. In 2016 bracht het bedrijf zijn eerste game uit, Mafia 3.

Eerdere geruchten leken er op te wijzen dat Hangar 13 aan Mafia 4 en een remaster van Mafia 2 werkte, maar op dat echt het geval is, is niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat zou het tof zou zijn als ze Mafia deel 1 gingen remasteren. Ik vind het persoonlijk de beste Mafia spel uit de serie. Het verhaal die je grijpt en niet meer loslaat tot het einde. En de scenario's waar je je in belandt waren geniaal: van een auto race wedstrijd winnen tot een moord plegen op een stoomboot. Mooie herinneringen..

0
test

@Sjakos dat vind ik zelf ook het beste deel , twee was wel aardig maar ging op het laats vervelen .. 3 ...... na de eerste 2 missions uit gezet nooit meer aangeraakt Mar een Remake van 1 zou zeker gaaf zijn , beetje richting de gfx van RDR2 :-)

0
test

@ravw deel 2 was inderdaad nog wel leuk maar het verhaal was toch iets minder dan deel 1, maar Mafia 3 gameplay was echt heel erg repetitief! Puur door het thema/de muziek & auto's heb ik het alsnog uitgespeeld, maar met grootse moeite. Dat was echt balen had toendertijd enorm naar uitgekeken! Was mijn eerste pre-order notabene, sindsdien alleen nog een uitzondering gemaakt voor RDR2! ;P

0

@Sjakos Inderdaad tijd voor een remaster van deel 1. Blijft mijn favoriete game! Ben zelfs naar Praag gegaan om de ontwikkelaars van deel 1 te ontmoeten.

0
test

Het zou vet zijn als ze weer een Mafia game maken wat niet het "area met minimissies" concept van Ubisoft kopieert. 1 en 2 waren geweldig, 3 was goedkoop met een paar zeer goede missies.

0

Aanbevolen voor jou