Mad Head Games deelt 9 minuten aan Scars Above-gameplay

Mad Head Games deelt 9 minuten aan Scars Above-gameplay

Ontwikkelaar Mad Head Games en uitgever Prime Matter hebben nieuwe beelden van Scars Above gedeeld, een game die tijdens E3 2021 werd aangekondigd.

De beelden komen uit een erg vroege fase van ontwikkeling, aangezien Scars Above zich momenteel nog in pre-alpha bevindt. Voor iedereen die deze game gemist heeft tijdens E3: Scars Above is een third-person shooter geïnspireerd door moderne actie-adventure-games. De game wordt omschreven als "een game over mysterie en ontdekking."

In de gameplayvideo is te zien dat het hoofdpersonage, Kate, gestrand is op een vreemde planeet waar ze mysteries moet ontrafelen terwijl ze het opneemt tegen vijandige, buitenaardse wezens.

Scars Above wordt ontwikkeld door Mad Head Games en uitgegeven door Prime Matter, een nieuw uitgeverslabel van Koch Media. De game staat voor 2022 op de planning voor pc en consoles, hoewel een precieze releasedatum nog niet bekend is.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

1st Human Post! Ontopic. dit soort gameplay vind ik wel lekker hoor. Upgraden van alles en nog wat. Nu hopen dat bij het uiteindelijke product ook alles op zn plek valt.

0

Aanbevolen voor jou