Nieuws
Scars Above

Mad Head Games deelt 9 minuten aan Scars Above-gameplay

De game staat voor 2022 op de planning

Geschreven door Niels Arts op
Ontwikkelaar Mad Head Games en uitgever Prime Matter hebben nieuwe beelden van Scars Above gedeeld, een game die tijdens E3 2021 werd aangekondigd.

De beelden komen uit een erg vroege fase van ontwikkeling, aangezien Scars Above zich momenteel nog in pre-alpha bevindt. Voor iedereen die deze game gemist heeft tijdens E3: Scars Above is een third-person shooter geïnspireerd door moderne actie-adventure-games. De game wordt omschreven als "een game over mysterie en ontdekking."

In de gameplayvideo is te zien dat het hoofdpersonage, Kate, gestrand is op een vreemde planeet waar ze mysteries moet ontrafelen terwijl ze het opneemt tegen vijandige, buitenaardse wezens.

Scars Above wordt ontwikkeld door Mad Head Games en uitgegeven door Prime Matter, een nieuw uitgeverslabel van Koch Media. De game staat voor 2022 op de planning voor pc en consoles, hoewel een precieze releasedatum nog niet bekend is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Go roept 1 juli uit tot Bidoof Day Loki binnenkort beschikbaar in Fortnite
1

Reacties op: Mad Head Games deelt 9 minuten aan Scars Above-gameplay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • mhnl1979

    • 29 juni 2021 10:13
    1st Human Post!
    Ontopic. dit soort gameplay vind ik wel lekker hoor. Upgraden van alles en nog wat. Nu hopen dat bij het uiteindelijke product ook alles op zn plek valt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.