Maak kans op een miljoen dollar met WWE 2K19 | Gamer.nl

Maak kans op een miljoen dollar met WWE 2K19 | Gamer.nl

Er is een wedstrijd href="https://wwe.2k.com/milliondollarchallenge/rules/">aangekondigd</a> rondom de nieuwe game WWE 2K19, waarin fans één miljoen dollar kunnen winnen.

Deze wedstrijd wordt aangekondigd door AJ 'The Phenomenal One' Styles: de showworstelaar die op de cover staat van de aankomende WWE-game. Hij zegt dat WWE-spelers het tegen hem op kunnen nemen om kans te maken op één miljoen dollar.

Om deze één miljoen dollar te winnen moeten spelers een nog onbekend nieuw speltype in de game uitspelen. Vervolgens moeten zij een winnende uitdagingsvideo inzenden waarin zij duidelijk maken waarom zij AJ Styles in WWE 2K19 zullen verslaan.

Deelnemers die de halve finale halen moeten drie andere halve finalisten verslaan. De winnaar hiervan speelt in de finale tegen AJ Styles in WWE 2K19.

De wedstrijd is beschikbaar voor Xbox One- en PlayStation 4-bezitters in Nederland, België, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië, Ierland, Mexico, Nieuw Zeeland, Portugal, Singapore, Spanje en Zwitserland.

WWE 2K19 cover
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou