Maak je eigen arcade op Xbox Live met Game Room | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Game Room is een virtuele arcade, ontwikkeld door Krome Studios, waarin de Avatars die op Xbox Live gemaakt kunnen worden rond kunnen lopen. In de Game Rooms kunnen retrogames gespeeld worden en competities gehouden worden met vrienden op Xbox Live. Iedereen kan zijn of haar eigen arcaderuimte bouwen en vrienden uitnodigen.

Er zullen dertig verschillende arcadegames beschikbaar zijn tijdens de lancering van Game Room, waaronder Football, Astrosmash, Millipede, Space Hawk en Sea Battle. De komende drie jaar verwacht Microsoft meer dan duizend games voor de service uit te geven. Nieuwe games moeten elke week uitkomen en kosten geld, al is het nog niet bekend hoeveel. De games bevatten tevens Achievements.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou