Nieuws
Lumines

Lumines zou ook naar PS4, Xbox One en pc kunnen komen

"Lumines blijft zich ontwikkelen"

Geschreven door Michel Musters op

De puzzelgame Lumines zou wel eens naar PlayStation 4, Xbox One en pc kunnen komen. Dat laat bedenker Tetsuya Mizuguchi weten in een Reddit AMA.

"Ooit!", zo reageerde Mizuguchi op de vraag of Lumines naar bovengenoemde platformen kan komen. "Lumines blijft zich ontwikkelen.


Daarmee doelt de ontwikkelaar ook op Lumines: Puzzle & Music, het nieuwe deel in de reeks die vanaf vandaag op iOS en Android beschikbaar is. Mizuguchi laat weten bewust te zijn van het feit dat de game anders bestuurt met een touchscreen, maar dat het een kwestie van gewenning is. "Wanneer je het eenmaal door hebt, zou je moeten kunnen spelen zoals vroeger. Eén van de grootste veranderingen is dat de actie zich niet meer op een horizontaal landschap afspeelt, maar het is onderdeel van de game waarvan ik hoop dat je er van gaat genieten."

Mizuguchi laat ook weten dat hij er van op de hoogte is dat veel mensen graag willen dat Puzzle & Music externe controllers ondersteunt. "We hebben nog geen contrete plannen en we hebben de nieuwe Lumines met het touchscreen in gedachten ontwikkeld, dus we geloven dat het leuk is zonder een externe controller. Probeer het uit en laat het ons weten!"

Bron: Reddit

Dit artikel delen:

Lees meer

Gratis update voor Uncharted 4 brengt nieuwe map met zich mee Sfeerbeelden tonen de wereld van Final Fantasy 15
0

Reacties op: Lumines zou ook naar PS4, Xbox One en pc kunnen komen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.