Lucius 2: The Prophecy komt op vrijdag 13 februari uit | Gamer.nl

Lucius 2: The Prophecy komt op vrijdag 13 februari uit | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Lucius 2: The Prophecy vangt aan waar het eerste deel afliep. Lucius zit in de psychiatrische instelling van het St. Benedicts ziekenhuis. Hier komt hem een profetie ter oren over de geboorte van een kind dat met ijzeren vuist over de wereld zal heersen. Hij besluit actie te ondernemen om zijn krachten terug te krijgen, maar hij weet dan nog niet welke vijanden op zijn pad liggen.

In Lucius, het eerste deel dat in oktober 2012 op pc uitkwam, diende de speler als de zoon van Satan alle bewoners van zijn huis Dante Manor uit te moorden. Hiervoor kon hij zijn telekinetische krachten gebruiken en de gedachten besturen van de bewoners om zo dodelijke ongelukken te veroorzaken. Vervolgens diende de speler zijn of haar bewijs uit te wi en, om verdenking te voorkomen.

Lucius 2: The Prophecy komt uit op pc via Steam, voor 19,99 euro. De game bevat meer dan honderd potentiële slachtoffers om het leven uit te knijpen. Hieronder is de aankondigingstrailer te zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou