LowLandLions lanceert nieuwe website en geeft vele prijzen weg | Gamer.nl

LowLandLions lanceert nieuwe website en geeft vele prijzen weg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via de nieuwe website van LowLandLions kunnen leden op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws rondom de organisatie, maar ook om interviews met bekende gamers te lezen of meer te weten te komen over pro-gaming.

Vanaf vandaag kunnen er via diverse websites, waaronder 9lives.be en Gamer.nl, diverse prijzen gewonnen worden. Zo zullen er de komende vier weken via Gamer.nl onder andere prijzen van Sennheiser en PureTrak gewonnen kunnen worden, maar ook een uur les van de bekende Nederlandse Starcraft 2-speler Jos 'Ret' De Kroon. Houdt Gamer.nl vandaag in de gaten voor de eerste prijsvraag.

De mi ie van de LowLandLions – kort LLL – is het verzorgen van ambitieus, jong potentieel om zo de volgende generatie e-sports atleten te creëren. Gebaseerd op een aantal belangrijke criteria zal de organisatie continu op zoek gaan naar nieuw talent. Op die manier wordt ze een representatie van het beste wat de Benelux te bieden heeft. Bovendien zal LLL ook een amba adeur van e-sports zijn en voluit streven voor de algemene aanvaarding van profe ioneel gamen door het brede publiek.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou