Loop Hero ronselt binnen etmaal meer dan 150.000 spelers

Loop Hero ronselt binnen etmaal meer dan 150.000 spelers

De pas uitgekomen adventuregame Loop Hero heeft binnen een dag meer dan 150.000 spelers op Steam.

Dat laten ontwikkelaar Four Quarters en uitgever Devolver Digital weten. De game verscheen op 4 maart op Steam en heeft daar veel positieve recensies van spelers gekregen.

Loop Hero laat spelers kiezen tussen verschillende klassen en kaartendecks. Vervolgens gaat men op een random gegenereerd avontuur, waardoor geen speelsessie hetzelfde is.

Spelers gebruiken mythische kaarten om vijanden, gebouwen en terreinen te plaatsen en zo het hoofdpersonage een unieke loop te laten ervaren. Spelers kunnen een overleverskamp uitbreiden tijdens elke speelsessie. Het spel werd vorig jaar op The Game Awards onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

))) Wil je een vrouw vinden voor één nacht? Kom op --- XXhook.Com

0
test

Heb het spel nu ook een poosje gespeeld, het is erg leuk voor tussendoor of tijdens het kijken van serie die niet super spannend is. Je bouwt je dorpje langzaam op en hebt daar resources voor nodig die je tijdens je "Loop" sessie verzamelt door monsters te verslaan en de loop wereld op te bouwen met kaarten die je vind. Het fijne is dat je altijd progress maakt en bij elk nieuw gebouwtje nieuwe functionaliteiten, mogelijke kaart-drops en bonussen unlocked die je "Loop"-sessies weer even wat efficiënter maken. Er zit een best complexe meta in het spel, waardoor er allerlei strategieën en combinaties mogelijk zijn om mee te experimenteren.

0

Aanbevolen voor jou