Sea of Thieves-spelers krijgen Halo-schip door in te loggen

Sea of Thieves-spelers krijgen Halo-schip door in te loggen

Tot 24 augustus ontvang Sea of Thieves-spelers de href="https://support.seaofthieves.com/hc/en-gb/articles/360024467234-How-do-I-get-the-Halo-inspired-Spartan-ship-set-" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Spartan Ship set,</a>die geïnspireerd is door de Halo-franchise wanneer hij/zij inlogt op Sea of Thieves.

Om de set te krijgen moet de speler langer dan vijf minuten actief zijn in de Adventure- of Arena-modus. Als hieraan wordt voldaan worden de items binnen 72 uur beschikbaar gesteld. Alle Spartan-cosmetica, met uitzondering van de Spartan-vlag, zijn te vinden in de kist voor het aanpassen van het schip. De vlag is te vinden in de scheepsvlagkist in het kraaiennest van het schip.

De volgende items zijn onderdeel van de Spartan Ship set;

  • Spartan boegbeeld

  • Spartan vlag

  • Spartan zeilen

  • Spartan romp

  • Spartan wiel

  • Spartan kaapstander

  • Spartan kanonnen

Sea of Thieves is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Sea of thieves

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, had de helft al van de vorige keer dat ze zo'n actie deden. Ergens wel jammer dat je nu niet de andere helft krijgt maar het hele schip in een keer. Vanavond weer spelen, de laatste update Dark Relics en die van vorige maand, Black Powder Kegs waren leuk om te doen!

0
test

Die Mercenary spulletjes voor je boot, die je nu bij Dark Relics kan krijgen zijn ook wel tof, passen goed bij mijn outfit :)

0

Aanbevolen voor jou