Nieuws
Marvel's Spider-Man 2

Live-action Marvel's Spider-Man 2-advertentie verschijnt online

Advertentie wordt blijkbaar in Australië uitgezonden

Geschreven door Michel Musters op
Online is er een live-action televisiespot van Marvel's Spider-Man 2 geplaatst.

De video die op internet staat neemt overduidelijk een reclame die op televisie speelt op. Daarin wordt zogenaamd als 'nieuwsbericht' getoond hoe Spider-Man een stel boeven in spinnenweb gevangen neemt. In de kleine tekst onderin het beeld staat dat de game deze lente uit moet komen, maar de advertentie komt naar verluidt uit Australië en dat betekent dus aankomende herfst op het Noordelijk halfrond.

Eind vorig jaar bevestigde Insomniac Games al dat Spider-Man 2 ergens aankomende herfst op PlayStation 5 verschijnt. De game bevat zowel Peter Parker als Miles Morales. Daarnaast zit ook Venom in de game. De advertentie in kwestie is hieronder te bekijken, alsmede een soortgelijke advertentie van Horizon Forbidden West.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vervolg op Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is afhankelijk van fans De PlayStation Plus Essential-games van februari zijn uitgelekt
1

Reacties op: Live-action Marvel's Spider-Man 2-advertentie verschijnt online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Snoop213

    • 30 januari 2023 08:55
    Hopelijk gaan we snel een toffe State of Play van deze game zien of in ieder geval een vette gameplay trailer. Hoef ook niet teveel te zien. Dus een gameplay trailer/ State of play is voldoende.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.