Nieuws
Gears 5

LinkedIn-pagina wijst op nieuwe IP van Gears-studio

Eerder dit jaar meldde journalist Jeff Grubb iets soortgelijks

Geschreven door Michel Musters op
De LinkedIn-pagina van een werknemer van Gears 5-ontwikkelaar The Coalition lijkt te wijzen op een nieuwe IP van de studio.

Een van de leveldesigners van The Coalition meldde op zijn LinkedIn-pagina dat hij het afgelopen halfjaar heeft gewerkt aan een nieuwe IP die nog niet is aangekondigd. Inmiddels is de informatie van zijn pagina verwijderd.

Eerder dit jaar meldde journalist Jeff Grubb al dat hij vermoedt dat de studio aan drie nieuwe games werkt, waarvan één een nieuwe IP betreft. Volgens hem zou het bedrijf daarnaast aan Gears 6 werken, alsmede 343 Industries meehelpen met de ontwikkeling van Halo Infinite. 

Over de nieuwe IP is nog niets bekend. Grubb meldde eerder dit jaar dat hij geruchten hoorden over een game gebaseerd op de Star Wars-franchise, maar dat dit nog niet bevestigd is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo: 'We maken niet meer winst op de oled-editie van Switch' Take-Two verzoekt modders om Grand Theft Auto-mods te wissen
2

Reacties op: LinkedIn-pagina wijst op nieuwe IP van Gears-studio

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  hulstpower

  • 19 juli 2021 12:58
  Was toch al bekend dat ze aan gears 6 en iets nieuws werken of vergis ik me nou.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 20 juli 2021 15:31
  Ik snap dit wel. Er moet een gezonde stroom aan content komen voor game pass. Net als bij obsidian (avowed, grounded en the outer worlds 2) laten ze deze studio gewoon aan meerdere projecten tegelijk werken. De ene game zal wat groter zijn dan de ander en daar is niets mis mee. Denk dat het voor de studio's zelf ook wel relaxed is. Meer verhalen om te vertellen, meer nieuwe dingen proberen etc. Gisteren toevallig nog even rond gelopen in Grounded. Die game begint steeds meer vorm te krijgen. Echt super nice.. behalve die tyfus spinnen hahaha

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.