Lighthouse Interactive kondigt Ship Simulator 2007 aan | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vorig jaar kregen we het vreemde nieuws te horen dat Lighthouse Interactive het spel Ship Simulator ging uitgeven. Op het moment dat dit nieuwtje de wereld ingeholpen werd, klonken er vreemde reacties; wie wilt er nou, op eventueel een loods na, met een schip zo goed mogelijk de haven invaren? Het spel zelf bleek echter niet helemaal slecht te zijn en wist zelfs een kleine maar trouwe schare fans achter zich te krijgen. Ook een uitbreiding is ondertu en al uitgebracht.

Vandaag wist Lighthouse Interactive, de publisher van Ship Simulator ons te vertellen dat er een nieuw deel aan zit te komen. In dit deel zullen de volgende vernieuwingen te vinden zijn:

Golven die de schepen realistisch laten bewegenEen realistische dag/nacht-cyclusMultiplayerMi ies op open zee, niet alleen in havensZichtbare schade aan schepenNieuwe navigatietechniekenDrie nieuwe regio's: San Francisco, Southampton en MarseillesMinstens negen nieuwe vaartuigenLaadkranen die bestuurd kunnen worden door de speler zelfWanneer het spel precies uit gaat komen is nog niet helemaal bekend, maar dit zal waarschijnlijk in het laatste kwartaal worden. Op YouTube hebben de ontwikkelaars ondertu en een kleine sneakpeek gezet van het nieuwe spel. Bekijk dat filmpje .
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou