Life is Strange: True Colors bewust gelimiteerd tot 30 frames per seconde op consoles

Life is Strange: True Colors bewust gelimiteerd tot 30 frames per seconde op consoles

Life is Strange: True Colors draait bewust op dertig frames per seconde op consoles. Dat meldt ontwikkelaar Deck Nine in een tweet.

"Wat de framerate betreft: Life is Strange: True Colors is ontworpen als een filmisch, prestatiegedreven, verhalend avontuur. De framerate limiteren tot 30 fps liet het toe om een hogere filmische kwaliteit te bieden op elk platform."

De pc-versie biedt echter wel een ongelimiteerde framerate, en 60 fps-optie. Spelers op onder andere Twitter vragen Deck Nine daarom een vergelijkbare optie te bieden op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Life is Strange: True Colors verscheen deze week voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De Switch-versie verschijnt later dit jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waarom moet je iets vast zetten op 30 fps. Laat lekker gaan. Variabele refresh rate tv's heb je ook al. Weet alleen niet of het werkt met ps5 of xbox

0
test

@GoofyZ3 de reden dat ze het vastzetten is vanewege de graphics/effecten die ze willen gebruiken, en bij fixed 30fps kan wel de gewilde kwaliteit behaald worden en bij 60fps niet. En de doorsneenTV heeft dus geen VRR, dat is pas langzaamaan aan het komen, en bij oudere was het dan alleen bij de highend.

0
test

Geef mensen gewoon de keuze zou ik zeggen. Dat is zo'n beetje tegenwoordig de standaard.

0

Aanbevolen voor jou