Life is Strange krijgt live action tv-serie | Gamer.nl

Life is Strange krijgt live action tv-serie | Gamer.nl

De game Life is Strange krijgt een eigen live action tv-serie die wordt geproduceerd door Legendary Digital Studios.

De digitale serie wordt in samenwerking met Dmitri Johnson en Dan Jevos van dj2 Entertainment gemaakt. Het tweetal werkte eerder al aan de geanimeerde serie Skulls of the Shogun en werkt op dit moment aan een film van Sonic voor Sony Pictures.

Mensen die Life is Strange hebben gespeeld zullen hoofdpersonage Max mogelijk weer terugzien in de tv-serie. Max is een tiener die studeert op een kunstschool en plotseling superkrachten krijgt waarmee ze de tijd kan terugspoelen.

"Life is Strange is één van die zeldzame games waarin ongelooflijk ontwikkelde personages en verhaallijnen gecombineerd worden", vertelde Greg Siegel van Legendary Digital Studios. Volgens Siegel leent de game zich perfect voor een live action tv-serie. "We kunnen bijna niet meer opgewonden zijn nu we in samenwerking met Square Enix, Dontnod Entertainment en dj2 de wereld van Arcadia Bay tot leven mogen brengen."

Life is Strange kreeg een hoop bijval van critici toen de game in 2015 uitkwam. De prijzenkast werd onder anderen gevuld met een BAFTA voor beste verhaal en een Peabody Award en Performance of the Year bij the Golden Joysticks. Episode 1 is vanaf nu gratis op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou