Nieuws
Life is Strange 2 Episode 2

Life is Strange 2: Episode 1 nu gratis speelbaar

Voor altijd.

Geschreven door Cody van den Bogert op
Episode 1 van Life is Strange is vanaf vandaag gratis speelbaar voor PlayStation 4, pc en Xbox One.

Square Enix hoopt de serie van Dontnod Eintertainment op deze manier onder de aandacht te brengen bij een nieuw publiek. Spelers hoeven er niet eens snel bij te zijn, het aanbod wordt namelijk niet ingetrokken.

Vorig jaar werd er ook al een fysieke versie van de game uitgebracht.De standaard editie kost 39,99 euro en bevat episode 1 tot en met 5 van Life is Strange 2, waarbij episode 5 als download wordt aangeboden.De collector's edition kost 69,99 euro. Naast alle content uit de standaard editie, bevat dit pakket ook de soundtrack op vinyl, een artbook van 32 pagina's, figurines van Sean en Daniel en een speciale doos om de game in te bewaren.

Met Life is Strange 2 vertelt Dontnod een volledig nieuw verhaal met nieuwe personages. Het concept blijft wel hetzelfde: je volgt een emotionele reis waarin jij de moeilijke keuzes maakt. Maar werkt dat ook zonder Chloe, Max en Rachel? Lees het in de review van Erwin Vogelaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco koopt ontwikkelaar achter Unknown9 op Steelseries Arctis-headsets: Diverse luisterervaringen met uitstekend comfort
0

Reacties op: Life is Strange 2: Episode 1 nu gratis speelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.