Lies of P-maker is vereerd met Bloodborne-vergelijkingen

Lies of P-maker is vereerd met Bloodborne-vergelijkingen

De regisseur van het aankomende Lies of P laat weten zich vereerd te voelen met de vergelijkingen die gamers tussen zijn game en FromSoftware's Bloodborne maken.

Dat laat regisseur Choi Ji-Won weten in een gesprek met Gamereactor. "Ik ben zelf een groot fan van Bloodborne", aldus de Koreaanse ontwikkelaar. "Ik voel me dus vereerd dat ik in één zin met de game wordt genoemd. Ik ben erg vereerd."

Lies of P is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. P heeft een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken.

Lies of P moet ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam komen. De game komt op release ook naar Xbox Game Pass. Hieronder is een recentelijk verschenen trailer van de game te bekijken.

Watch on YouTube
Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoeveel games hebben die vergelijking niet al gekregen. Hopelijk wordt het geen hype zonder inhoud.

0
test

@BadPlayerOnr en hoeveel kwamen de hype niet na toen het uitkwam? Lies of P daarentegen, 1 minuutje kijken en je weet dit moet em wel zijn, haha!

0
test

@BadPlayerOnr het is een type game geworden, een "Soulslike" Dat kunnen we nu in het rijtje zetten van shooters, rpg's, adventures enz.

0

Aanbevolen voor jou