Nieuws
Lies of P

Lies of P komt ook fysiek uit

Verschijnt tegelijk met de digitale versie in augustus

Geschreven door Michel Musters op
De soulslike Lies of P verschijnt in augustus ook fysiek in de winkels.

Dat heeft Fireshine Games aangekondigd. Ze zijn een samenwerking met Neowiz aangegaan, die tegelijk met de digitale versie in augustus ook een fysieke editie uitbrengt in Europa en de Verenigde Staten. Deze fysieke editie komt uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Lies of P is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. P heeft een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken.

Lies of P verschijnt ergens in augustus op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox en pc komen - een precieze releasedatum is nog niet bekend. De game is op de releasedatum wel direct beschikbaar via Xbox Game Pass. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Forspoken-ontwikkelaar wordt met Square Enix samengevoegd Scène in zevende The Last of Us-aflevering niet uitgezonden in MENA-landen
0

Reacties op: Lies of P komt ook fysiek uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.