Het blijft maar nieuwtjes regenen wat GTA: San Andreas aan gaat. Zo is nu naar buiten gekomen dat je een camera in de game kan bemachtigen om foto's mee te maken. Vooralsnog is niet duidelijk of dit voor een bepaalde missie is of dat je deze camera altijd bij je kan dragen, maar interessant klinkt het wel.

Ook is gebleken dat je de Quad Bike in het spel op een unieke manier kan bedienen door met de rechter controlstick meer lichaamsgewicht naar links of naar rechts te geven. Net als bij de BMX kun je ook met dit voertuig stunts uitvoeren. Dit zou een leuke uitkomst bieden voor die dode momenten in de game dat er even niet zoveel gebeurt.

Op grafisch gebied is nog naar voren gekomen dat het spel gebruik zal maken van speciale filtertechnieken om de game een speciale sfeer mee te geven. Los Santos kent veel zonlicht en smog met af en toe regenbuien, San Fierro is meer mistig en Las Venturas heeft een schone lucht en felle lichten. Vergeleken met de steden zal het platteland een meer natuurlijke en warme uitstraling kennen.

Dit laatste geldt ook voor de bewoners van de verschillende gebieden. De plattelands mensen zijn namelijk ontspannender en lopen vaak half naakt rond. Ook het gedrag van de NPC's is realistischer gemaakt. Zo zullen andere mensen nu daadwerkelijk naar winkels reizen, deze bezoeken en hier ook dingen kopen.

Ten slotte heeft Rockstar nog twee teaser sites geopend van fictieve bedrijven en instanties die in de game voor zullen komen, te weten:

Maccer.net Epsilonprogram