De teller staat inmiddels op ruim 70.000 dollar, bijeengebracht door meer dan 1600 donateurs. De inzamelingsactie loopt nog 29 dagen. Wie 15 dollar of meer doneert, krijgt een digitaal exemplaar van de game. Er zijn ook een aantal extra's voor wie een hoger bedrag beschikbaar stelt, met als hoogste beloning een weekend naar Las Vegas met onder andere Larry-bedenker Al Lowe, bij een donatie van 50.000 dollar.

Voor dit bedrag is het ook mogelijk voor een fan om zijn naam in de game terug te zien. Deze komt dan in plaats van Ken in de voor Larry iconische zin 'Ken sent me' te staan. Als er in totaal meer dan 500.000 dollar wordt gedoneerd, dan zal de game naar meerdere talen worden vertaald en komt deze naar meer platformen naast PC. Ook wordt er dan extra content aan het spel toegevoegd.

Leisure Suit Larry HD wordt ontwikkeld door Replay Games in samenwerking met Al Lowe en nog drie andere mensen die aan de oorspronkelijke game hebben gewerkt. Als Leisure Suit Larry HD een succes wordt, dan wil het team ook de andere larry's van een remake voorzien "en misschien zelfs Leisure Suit Larry 4: The Case of the Missing Floppies).