Ik vertel honderd procent de waarheid als ik zeg dat ik goed ben geweest voor de Deense economie. In zo'n 3 jaar heb ik voor m'n gevoel de hele Lego fabriek in het noordelijke land leeg gekocht. Urenlang bouwen aan grote steden, compleet met brandweer, politie en spoorbaan was één van een favoriete bezigheden.

Lego is al zo slim geweest een paar games over de constructieblokjes uit te geven, één van die games was Lego Racers, een Mario Kart achtige fun racer waarin het de bedoeling was als eerste te eindigen na een race vol aktie en avontuur.

Not only can you build your own LEGO vehicle from scratch at the start of a game, you can also reduce it to its constituent parts again in the course of a race. The damage system is pure carnage, with bricks flying off all over the place as you get knocked around, tumble into a lava pool or career down the side of a cliff. If things go really badly your entire car may disintegrate around you, leaving your poor little LEGO guy scrambling for the nearest pit lane to get back into the race.Inmiddels is er besloten een vervolg te maken op de game en deze is dan ook al in de versie beland waarin het mogelijk is om te spelen. EuroGamer ontving een kopie van de game en testte deze uitvoerig. Eén van de conclusie's was dat de game er grafisch erg op vooruitgegaan is, getuige het screenshot hierboven geloven we de site meteen.

De gehele preview is vanaf dit adres te lezen.