LEGO Batman 2: DC Super Heroes officieel aangekondigd | Gamer.nl

LEGO Batman 2: DC Super Heroes officieel aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de game nemen Batman en Robin het samen met andere superhelden uit het DC-universum, zoals Superman, Wonder Woman en de Green Lantern, op tegen beruchte schurken als Lex Luthor en de Joker. Net als in de andere LEGO-games speel je elk level met twee personages waartu en vrij gewi eld kan worden en wordt het verhaal op humoristische wijze neergezet.

Ook stelt de game de spelers in de gelegenheid om nieuwe gebieden van Gotham City te verkennen door middel van verschillende voertuigen, waaronder de Batmobiel en de Batwing. Verder kunnen spelers aan de slag met gadgets en kostuums als Batmans Power Suit en Robins Hazard Cannon. Daarnaast krijgt de speler ook beschikking over nieuwe krachten zoals vliegen, superadem en laservisie.

Net als de vorige LEGO Batman-game ligt de ontwikkeling in handen van Traveller’s Tales. De game verschijnt op de PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS en de PlayStation Vita. Een releasedatum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou