Nieuws
The Outer Worlds

Leeftijdsclassificering aan current-gen versie The Outer Worlds gegeven

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition komt blijkbaar naar pc, PS5 en Xbox Series X en S

Geschreven door Michel Musters op
Er is een leeftijdsclassificering gegeven aan een current-gen versie van The Outer Worlds.

Dat werd gedaan door het Taiwan Digital Game Rating Committee. Het gaat om een versie van de game genaamd 'The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition' voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hoewel er nog niets bekend is over de nieuwe versie van de game, is het te verwachten dat deze versie wordt geoptimaliseerd voor de huidige generatie consoles en wellicht ook alle eerder verschenen content bevat. Hoe dan ook is de nieuwe versie van het spel op moment van schrijven nog niet officieel aangekondigd.

The Outer Worlds kwam oorspronkelijk uit op pc, PS4 en Xbox One. Er zijn twee uitbreidingen voor verschenen, Murder on Eridanos en Peril on Gorgon. Obsidian Entertainment werkt inmiddels al een tijdje aan een vervolg op The Outer Worlds voor Xbox Series X en S en pc. De studio is tegenwoordig onderdeelvan Microsoft en dat bedrijf geeft het vervolg dan ook uit, terwijl het origineel uitgegeven werd door Take-Two Interactive-label Private Division.

The Outer Worlds

Dit artikel delen:

Lees meer

Populaire Minecraft-YouTuber Dream heeft zijn gezicht onthuld Verfilming van FromSoftware-games door PlayStation niet uitgesloten
1

Reacties op: Leeftijdsclassificering aan current-gen versie The Outer Worlds gegeven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Riyakuya

    • 4 oktober 2022 15:21
    Ah oke ik wist niet dat er een current gen versie komt. Wel fijn om er dan nogmaals doorheen te gaan. Heb me goed vermaakt met deze game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.