De nieuwe editie van het Gamer Magazine die eind maart verschijnt zit bomvol met artikelen over de nieuwste games. We kijken uitgebreid naar games als Red Dead Redemption, Mafia II, God of War III en Command & Conquer 4: Tiberium Twilight. Maar er is nog veel meer! Zo spelen we samen met filmcriticus René Mioch een potje Heavy Rain, kiezen we de beste iPhone games uit en zijn er prachtige prijzen te winnen: een Xbox 360 Elite met Metro 2033 en een exclusieve PS3 of Xbox 360 met een jaar lang gratis alle Activision games!

Ga naar je gegevens en log in als daar om gevraagd wordt. Als je logingegevens niet meer werken, kun je jezelf opnieuw registreren. Scroll naar beneden en selecteer 'ja' bij de vraag of je het magazine gratis wil ontvangen. Controleer dan je naam en adresgegevens en wijzig die indien nodig. Klik daarna één of meerdere interesses aan en klik op 'versturen'.

Ook als je eerder al gratis het magazine hebt ontvangen, willen we je toch vragen opnieuw je gegevens in te vullen. De voorwaarden zijn namelijk gewijzigd en je moet dus opnieuw je adresgegevens bevestigen. Als je dit niet doet zul je het Gamer Magazine vanaf nu niet meer gratis thuisgestuurd krijgen. Reageer voor 15 maart, dan ben je er zeker van dat je de nieuwste uitgave van het magazine niet hoeft te missen!