Nieuws
immortals fenyx rising

Laatste Immortals Fenyx Rising-uitbreiding verschijnt donderdag

Bekijk de actie vanaf bovenaf

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande donderdag komt The Lost Gods, de derde en laatste uitbreiding voor Immortals Fenyx Rising, uit.

In de uitbreiding volgen spelers het nieuwe hoofdpersonage Ash, die naar Pyrite Island reist om daar diverse goden als Poseidon en Hades te vinden die aan het begin van het hoofdspel Olympus uit zijn gevlucht. Het meest opvallende aspect van de uitbreiding is dat het spel niet zoals de hoofdgame een camera achter het hoofdpersonage plaatst, maar de actie van bovenaf wordt bekeken.

The Lost Gods is onderdeel van de seizoenspas van Immortals Fenix Rising - daarin zitten ook de eerder uitgekomen uitbreidingen A New God en Myths of the Eastern Realm. De uitbreiding kan echter ook los gekocht worden.

Immortals Fenyx Rising draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen. 

De game is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Nintendo Switch, pc, Google Stadia en Amazon Luna.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 5 is de snelst verkochte console ooit in de Verenigde Staten Genshin Impact komt op 28 april naar PlayStation 5
2

Reacties op: Laatste Immortals Fenyx Rising-uitbreiding verschijnt donderdag

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • ebiker

  • 17 april 2021 15:05
  Hoop dat er een PS5 bundel met dit spel en alle uitbreidingen komt

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Zut

  • 17 april 2021 15:36
  Hoop dat dit de moeite is. De eerste DLC was leuk maar echt alleen maar puzzels, de tweede was echt klassiek Ubisoft. Alleen een nieuwe skin maar verder exact hetzelfde als het originele spel, zo lui.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.