Nieuws
Red Dead Online: Blood Money

Laatste dagen Quick Draw Club No. 4 en kortingen in Red Dead Online

Dubbele beloningen en kortingen

Geschreven door Jari Klapwijk op
Red Dead Online-spelers krijgen deze week weer dubbele beloningen en kortingen. Ook zijn de laatste paar dagen van de Quick Draw Club No. 4 ingegaan.

Spelers die deze week criminelen aflevert bij de lokale wetshandhaver krijgen dikke beloningen. Het levert namelijk vijftig procent extra RDO$ en Role XP-boost op. Behalve de posters op het Bounty Board, krijgt iedereen bij het voltooien van een Bounty Hunter Free Roam Event dertig procent korting op de Bounty Hunter Wagon. Daarbij is er de hele week dubbele RDO$ en Role XP. Spelers die Role XP inruilen voor goud in het Awards-menu, krijgen dubbele Bounty Hunter Experience-beloningen.

De Quick Draw Club No. 4 komt alweer bijna ten einde. Spelers krijgen een laatste kans op een assortiment aan items en extra’s. Alle spelers die de Quick Draw Club No. 4 bezitten, krijgen een gratis Treasure Map. Spelers die alle vier de afleveringen van de Quick Draw Club hebben gekocht, krijgen gratis de Halloween Pass 2. Ook zijn er kortingen op zowel de Bounty Hunter-licenties als op de accessoires voor huurwapens.
Spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 25 oktober verbinden met Prime Gaming ontvangen veertig Capitale en vijftig procent korting op de Mauser Pistol.

Dit artikel delen:

Lees meer

Destiny 2-spelers moeten extra betalen voor The Witch Queen-kerkers De Turtle Beach Recon 500 presteert op klankgebied ver boven zijn prijs
3

Reacties op: Laatste dagen Quick Draw Club No. 4 en kortingen in Red Dead Online

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 20 oktober 2021 15:24
  Die quick draw passes zijn een grap binnen 4 uurtjes heb je alle content verzameld en daarna heb je weer geen flikker te doen in RDO. Typische rockstar failure

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • CilPhollins

  • 20 oktober 2021 22:07
  @coola Rockstar geeft volgensmij meer om gta online dan RD online….erg jammer red dead redemption 2 is vele maten beter imo

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 20 oktober 2021 23:19
  @CilPhollins

  RDO heeft zoveel potentie meer zelfs dan gtao ( ondanks cowboys een niche zijn) en daarom ben ik pissed dat ze rdo zo onderbenutten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.