L.A. Noires Social Club-leden krijgen speciaal pak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers die zich inschrijven voor de web- en in-game-applicatie een speciaal pak genaamd het Chicago Lightning Suit, waarmee Phelps nauwkeuriger kan schieten met een shotgun en machinegeweer. Tevens kan Phelps de community raadplegen wanneer hij een getuige of verdachte ondervraagt om zo beter te kunnen achterhalen of de waarheid wordt gesproken. 

Social Club

Rockstar's Social Club is een gratis online dienst die in combinatie met verschillende recentelijk uitgebrachte Rockstar games te gebruiken is. Social Club biedt bijvoorbeeld speciale mogelijkheden voor Grand Theft Auto 4, dat in april 2008 uitkwam. Zo kregen spelers die de game voor 100% hadden uitgespeeld en lid waren van de Social Club de sleutel 'key to the city' opgestuurd, om hun prestatie te belonen. In Red Dead Redemption hebben spelers bijvoorbeeld de mogelijkheid om ranglijsten en speciale multiplayerevenementen te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou