Bestuursvoorzitter Strauss Zelnick meldt dat L.A. Noire is uitgesteld omdat Take-Two de titel uit wil brengen op een moment dat er minder concurrentie is. "We willen alert zijn op wat de concurrentie aan het doen is en we willen niet een hoop games achter elkaar uitbrengen. Het gaat hier om kostbare producten. Eén van de dingen omtrent Red Dead Redemption waar we blij van werden is dat we een deel van de competitie achter ons konden laten omdat de beste titel van dat moment won."

Meer tijd

Ben Feder, CEO van Take-Two, voegt toe: "We worden vaak bekritiseert omdat we games uitstellen, niet op tijd zijn en niet het juiste budget hebben. Ik heb in het verleden verteld dat Red Dead Redemption de andere titels versloeg en zowel op tijd was, als het juiste budget had. Als een titel meer tijd nodig heeft, dan zijn wij bereid om het die tijd te geven. Als ik competitief naar de markt kijk, kan ik over L.A. Noir zeggen dat er geen vergelijkbare game is in termen van gameplay en de technologie achter het spel. We willen ervoor zorgen dat we het absoluut goed doen", aldus Feder.

L.A. Noire is een detectivegame voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en wordt ontwikkeld door Team Bondi. Het spel speelt zich af in Los Angeles eind jaren veertig. In de game werken spelers zich omhoog bij de politie en moeten zij onder andere criminelen ondervragen.