L.A. Noire-ontwikkelaar onder curatele gesteld | Gamer.nl

L.A. Noire-ontwikkelaar onder curatele gesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit documenten die zijn ingediend bij de Australian Securities and Investments Comi ion blijkt dat op 30 augustus een tweetal curators zijn aangesteld. Na een telefoontje van website SmartCompany naar het adres van Team Bondi, bleek dat de studio hier niet meer gevestigd was.

Rondom de studio gingen enkele weken geleden al geruchten dat het zijn ip's en bedrijfsmiddelen had moeten verkopen aan de animatie- en filmstudio Kennedy Miller Mitchell (KMM). KMM en ook de animatietak van het bedrijf, Dr D Studio, hebben hier tot op heden nog niet op gereageerd.

Na de release van L.A. Noire kwam Team Bondi negatief in het daglicht te staan door vermeende arbeidsconflicten met voormalige werknemers. Een aantal van hen liet zich in een interview met IGN uit over de naar hun zeggen erbarmelijke werkomstandigheden binnen de studio. Zij noemden te lange werktijden, slechte leidinggevenden en een boze en beledigende baas, als zaken die tot de orde van de dag behoorden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou