Na Vin Diesel en Puff Daddy - van beiden hebben we na aankondiging van de plannen nooit meer wat van gehoord - denkt ook Jonathan Davis, de voorman van de rockformatie KoRn, dat hij wel een spelletje in elkaar kan knutselen. Hij is namelijk bezig met een ambitieuze vechtgame genaamd Pop Scars, waarin bekende rockers, waaronder de leden van Limp Bizkit en KoRn, maar ook andere artiesten als Mary J. Blige en Marilyn Manson, het tegen elkaar opnemen.

Het spel wordt volgens Davis niet zomaar de zoveelste 'Celebrity Fighting Game', waarmee hij bedoelt dat zijn spel beter zal worden dan producent als Def Jam Vendetta. Het spel zou zich moeten gaan meten met grootheden als Soul Calibur 2 en Mortal Kombat, aldus de rocker, welke zelf ook een groot game fanaat is en fan van spellen als Splinter Cell, Rainbow Six en Zelda.

Davis heeft tekenaar Marty Emond in de arm genomen om te helpen met het grafische aspect. Hij is daarnaast ook nog op zoek naar een ontwikkelaar welke het project uit zou moeten gaan werken, maar buiten het programmeren zelf zal Davis zich met alle aspecten van het design bezig gaan houden.Dat het bespelen van een muziekinstrument cq. het blaten in een microfoon een heel andere discipline is dan het bedenken van een computergame moge duidelijk zijn. Of Davis beide disciplines beheerst, of misschien wel geen van beide, mag iedereen voor zichzelf uitmaken.