Konami verontschuldigt zich voor de staat van eFootball 2022

Konami verontschuldigt zich voor de staat van eFootball 2022

Konami heeft zich op Twitter verontschuldigd voor de staat van eFootball 2022.

De free-to-play-game en het spirituele vervolg op de PES-reeks verscheen afgelopen donderdag. Sindsdien ontvangt het spel vele klachten en slechte recensies van spelers op Steam - het is inmiddels zelfs de laagst scorende game op het platform ooit.

"Na de release van eFootball 2022 hebben we veel feedback gekregen over de balans in de game, waaronder de snelheid van passes en de manier waarop verdedigd kan worden", zo schrijft het bedrijf op Twitter. "Ook zijn er berichten over problemen met tussenfilmpjes, de gezichten en animaties van spelers en de manier waarop de bal zich gedraagt."

Konami concludeert: "De problemen spijten ons zeer en we willen iedereen gerust stellen: we nemen alle problemen serieus en gaan ons best doen de huidige situatie te verbeteren. Deze game gaat constant van updates voorzien worden. De kwaliteit zal omhoog gaan en continue gaat er nieuwe content toegevoegd worden. Vanaf volgende week gaan we een update voor oktober voorbereiden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dit altijd een beetje slap. Je weet als ontwikkelaar dat je game nog totaal niet klaar is om uit te geven. En dan je excuses aanbieden. Daarbovenop is het ook eigenlijk alleen maar een soort demo en de rest komt ergens later. They really messed up, maar dit zag je van mijlenver aankomen

0
test

@alex201 wat ik moeilijk vind in deze is dat je nooit zult weten of dat echt het geval was of dat er daadwerkelijk issues waren die ze niet gezien hebben. Het is gewoon lastig maar het is wel jammer dat met de huidige staat van veel game studios het niet raar is dat we ze niet meer geloven

0

@controvi Ik vind het een heel slap excuus. Ze hebben een versie overgeslagen om met een echte next gen voetbal game te komen. En dan komen ze met dit op de proppen. Deze game voelt echt aan als een alfa versie.

0

Kunnen ze als goedmaker niet een Messi emote erin verwerken dat hij nep jankt.

0

Aanbevolen voor jou