Konami verkrijgt exclusieve licentierechten voor Atalanta

Konami verkrijgt exclusieve licentierechten voor Atalanta

Konami heeft het komende voetbalseizoen de exclusieve licentierechten van de Italiaanse voetbalploeg Atalanta verkregen.

Daardoor is het mogelijk voor de uitgever om de namen en gelijkenissen van spelers, almede hun tenues en andere gerelateerde zaken, in de komende uitgave van eFootball PES te gebruiken. Dat betekent dat Electronic Arts neppe namen en tenues voor de ploeg moet verzinnen in het aankomende Fifa 22.

Konami sluit de laatste tijd soortgelijke deals met Italiaanse voetbalploegen uit de Serie A, waaronder Cristiano Ronaldo's ploeg Juventus, alsmede Roma en Napoli. De rechten op de licenties van de meeste voetbalploegen ter wereld zijn echter nog altijd in handen van Fifa-maker EA.

Zowel de nieuwe eFootball PES als de nieuwe Fifa moeten dit jaar nog worden onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als Konami nou eens GAMES zou gaan maken? Maar ja DAT doen ze al jaren niet meer.

0
test

@bigds9fan Tsja ze hebben qua console games al hun geld gezet op PES. En helaas zullen ze het daarmee altijd afleggen tegen Fifa bij het grotere publiek. En o ja Bomberman zien ze nog wat in, maar voor de rest, tsja...

0
test

Licentie geneuzel.. ik begrijp nog steeds niet waarom EA en Konami niet beide met alle licenties aan de haal mogen.. Dat alleenrecht is enkel om de ander dwars te zitten en riekt naar monopolie praktijken. Anyhoe; wel hoopies benieuwd naar de nieuwe pes (nieuwe engine etc). Hopelijk showen ze een en ander tijdens E3. Ze hebben een aardig tijdje kunnen knutselen.

0

Aanbevolen voor jou