Nieuws
Gamescom

Konami, Mediatonic en meer bedrijven aanwezig op Gamescom

Meer namen bevestigd voor de digitale beurs

Geschreven door Michel Musters op
De organisatie achter Gamescom heeft wederom een aantal bedrijven die aanwezig zijn op de aanstaande beurs aangekondigd.

Onder de nieuwe aanwezigen die zijn bekendgemaakt, vallen Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic, Konami, Smilegate West, Daedalic, Frontier Developments, Netmarble en Pearl Abyss Corp.

Konami liet in een eigen persbericht daarbij weten "nieuwe aankondigingen en content" gerelateerd aan eFootball en Yu-Gi-Oh! Master Dual in petto te hebben voor Gamescom.

Eerder werden al bedrijven als Xbox, Bethesda, Activision, 505 Games, Electronic Arts, Bandai Namco, Sega, Team17, Ubisoft, Wargaming en Assemble Studios bevestigd voor de beurs. Sony's en Nintendo's aanwezigheid zijn vooralsnog niet aangekondigd.

Gamescom is dit jaar - net als vorig jaar - volledig digitaal in verband met het coronavirus. Op 24 augustus om 19:00 uur vindt eerst de Xbox-presentatie plaats. Op 25 augustus om 20:00 uur is Gamescom Opening Night Live, een twee uur durende presentatie van Geoff Keighley waarin diverse games worden getoond. Op 26 augustus om 22:00 uur is de Future Games Show, waarin ook diverse games worden getoond.

Dit artikel delen:

Lees meer

THEA500 Mini kan Amiga-games emuleren Volledige kaart van spelwereld Forza Horizon 5 getoond
0

Reacties op: Konami, Mediatonic en meer bedrijven aanwezig op Gamescom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.