Konami kondigt nieuwe Contra aan voor PSN en XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Konami blijft Hard Corps: Uprising trouw aan de Contra-reeks en biedt het dezelfde verslavende gameplay. Uprising is het vervolg op Contra: Hard Corps, dat op de Sega MegaDrive uitkwam. De game heeft in totaal acht levels. Fans van de Contra-reeks zullen bekend zijn met de power-ups die gevonden kunnen worden en voertuigen die bestuurd kunnen worden.

Rising-modus

Ook is er een speciale rising-modus voor beginnende spelers, waarin het personage dat bestuurd wordt drie kogels kan verdragen ten opzichte van slechts één kogel in de normale modus. Verder wordt er een coöperatieve modus toegevoegd voor twee spelers. Konami overweegt het beschikbaar maken van nieuwe downloadbare personages na de lancering van de game. Ontwikkelaar Arc System Works is bekend van de Guilty Gear-reeks en BlazBlue.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou