Konami druk met ontwikkeling van onaangekondigde projecten

Konami druk met ontwikkeling van onaangekondigde projecten

Konami laat weten dat het druk in de weer is met de ontwikkeling van nog onaangekondigde projecten.

Het bedrijf achter franchises als Metal Gear, Silent Hill en Castlevania meldt dat in diens nieuwjaarswensen op het Japanse Famitsu (via VGC). "Gelukkig nieuwjaar aan alle gamefans. We willen jullie bedanken dat jullie afgelopen jaar van onze spellen hebben genoten."

Het bedrijf vervolgt: "Dit is het het jaar van het konijn en we plannen nieuwe games in bekende series met het doel grotere stappen te nemen. Daarnaast zijn nieuwe projecten die we nog niet hebben aangekondigd diep en stilletjes in ontwikkeling. Kijk vooral uit naar toekomstige aankondigingen."

De quote komt amper een week nadat de producent van diverse Metal Gear-games meldde dat er iets "langverwacht" in de planning staat. Er gaan al geruime tijd geruchten over een mogelijke remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater en heruitgaven van andere Metal Gear Solid-games. Vooralsnog is echter niets bevestigd.

Konami lijkt wel hernieuwde interesse hebben in het terugkeren naar klassieke franchises. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf meerdere Silent Hill-games aan, waaronder een remake van Silent Hill 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"We willen jullie bedanken dat jullie afgelopen jaar van onze spellen hebben genoten." Hebben ze games gemaakt dan? Weet alleen van de Castlevania en Teenage Mutant Ninja Turtles collections en dat zijn heruitgaves.

0
test

@bigds9fan binnenkort collectie van suikoden 1 en 2 dat ik nog weet maar verder geen idee. Konami is al lang van z’n voetstuk gevallen. In ieder geval qua console games. Ze hadden zulke grote en prachtige series maar kozen voor gemakkelijker geld.

0
test

@Jumpman Precies. Castlevania was altijd goed voor een flink aantal verkopen en BloodStained was een van de snelste Kickstarters ooit. Ook nu zou het een fluitje van een cent zijn on alle Castlevania games in een of meerdere collecties te stoppen en die uit te brengen. Easy money.

0
test

Nieuwe flipperkast editie van Metal Gear 3

0

Aanbevolen voor jou