Komende seizoenen The Last of Us bevatten 'mogelijk veel meer geïnfecteerden'

Komende seizoenen The Last of Us bevatten 'mogelijk veel meer geïnfecteerden'

De makers van HBO-serie The Last of Us hebben bevestigd dat kijkers in toekomstige seizoenen "mogelijk veel meer geïnfecteerden" kunnen verwachten.

Dat hebben showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann aan de pers bevestigd (via Variety). Het eerste seizoen van The Last of Us is net afgelopen en ontving wereldwijd positieve kritieken, maar sommige fans waren van mening dat er weinig mensen geïnfecteerd met Cordyceps in voorkwamen. Mazin meldt het volgende: "Het is goed mogelijk dat er later (in de serie) veel meer geïnfecteerden voorkomen. En mogelijk andere soorten."

"Uiteindelijk wilden we de kracht van relaties benadrukken (in het eerste seizoen) en het belang binnen momenten van de actie vinden. Er was dan ook wat minder actie dan sommige mensen hadden gehoopt, want we konden niet altijd het belang ervan vinden, of we vreesden dat het repetitief zou worden. Je speelt het immers niet, je bekijkt het. En hoewel veel mensen graag naar gameplay kijken, moet het voor televisie meer gefocust zijn en doelgerichter zijn."

HBO heeft inmiddels bevestigd dat op de premièredag 8,2 miljoen mensen naar de laatste aflevering van The Last of Us hebben gekeken - het grootste aantal kijkers van een aflevering binnen de reeks tot nu toe. Dit ondanks dat de aflevering tegelijkertijd met de Oscaruitreiking werd uitgezonden. Ook is The Last of Us de meest bekeken HBO Max-show in Europa en Latijns-Amerika sinds de dienst beschikbaar.

Gisteren bevestigden de showrunners tijdens een interview dat het verhaal van The Last of Us: Part 2 meer dan één seizoen zal beslaan, al wordt niet gemeld hoeveel seizoenen er precies voor nodig zijn. Naughty Dog heeft inmiddels ook laten weten aan een nieuwe game te werken naast de eerder aangekondigde The Last of Us-multiplayergame, al is er nog niets bekend over het spel.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi. Want dat miste ik nogal in de serie :(

0

@Dealer X ik persoonlijk niet. De zombie setting is slechts de backdrop en een gameplay element in de game. Op het gebied van verhaal gebeurd er bijzonder weinig in de game wat niet in de serie zit. Het interessante van Tlou is juist de dualiteit van personages, gebeurtenissen en besluiten. En ook hoe een wereld zich opnieuw zou indelen en facties tegen elkaar laat opzetten met verschillende gedachtegoeden.

0
test

@MikkelR1 exact dit!

0
test

@MikkelR1 daar heb je enig sinds wel gelijk in maar alsnog als gamer verwacht je toch wel iets meer actie. goed voorbeeld toen Ellie dat hert had doodgeschoten en die andere 2 tegenkwam in de game kwam er nog een gezamelijke gevecht tegen infected. en daarna werd verteld wie ze daadwerkelijk waren. had prima erin gekund.

0
test

@Dealer X Ik ga akkoord met jullie beiden. Storywise zeker goed om de personages aan bod te laten komen zoals nu in de serie, al bleef ik soms toch ook op mijn honger zitten ivm de aanwezigheid van infected. De aflevering "Left Behind" is daar een mooi voorbeeld van.

0

Aanbevolen voor jou