Kojima wilde game met Mads Mikkelsen maken genaamd 'Mads Max'

Kojima wilde game met Mads Mikkelsen maken genaamd 'Mads Max'

Hideo Kojima was ooit van plan een game met acteur Mads Mikkelsen te maken genaamd 'Mads Max'.

Op Twitter vertelt de bedenker van Metal Gear en Death Stranding het volgende: "Ik heb meerdere ideeën waar ik wat mee wil doen waarin Mads het hoofdpersonage is. Ik heb één van die ideeën eens aan hem uitgelegd. Hij luisterde aandachtig, maar toen ik hem de titel vertelde, hield hij het niet meer. Hij dacht dat ik een grapje maakte. Maar ik was serieus. De voorlopige titel was 'Mads Max'."

Mikkelsen dacht overduidelijk dat het om een grap ging, aangezien er al een filmfranchise bestaat genaamd Mad Max - de naam van het project wat Kojima voor ogen had, was dus een woordspeling in combinatie met de naam van de acteur.

Mikkelsen speelt wel een belangrijke rol in Death Stranding, de eerste game die Kojima sinds zijn vertrek bij uitgever Konami heeft ontwikkeld. Deze maand komt er een Director's Cut van de game uit op PlayStation 5. 

Het is niet duidelijk of Mikkelsen - bekend van films als Casino Royale, Star Wars: Rogue One, Adam's Apples en The Green Butchers - in de toekomst in andere games van Kojima voorkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik denk niet dat ze dat qua rechten voor elkaar zouden krijgen

0
test

Ik las in de topic zin toch echt Mad max, toen ik het artikel zelf las zag ik pas staan Mads Max. :)

0

Aanbevolen voor jou