Kojima werkt aan Devil Project | Gamer.nl

Kojima werkt aan Devil Project | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kojima, die vaak betrokken is bij meerdere projecten, zegt in een Tweet dat hij na zijn lunch aan Devil Project heeft gewerkt en het plot heeft aangepast. "Een geslaagd experiment", zo zegt hij. Hoewel details over het project grotendeels ontbreken, is wel bekend dat het gebaseerd is op één van zijn eerdere games: "Ik heb een personage terug tot leven gebracht dat ik eerder heb vermoord".

Kojima werkt momenteel ook aan een project voor Sony's nieuwe handheld, de Next Generation Portable. Dit project maakt gebruik van cloud-computing-technieken. Tijdens de onthulling van de NGP sprak hij over een spel dat afgespeeld wordt op de PlayStation 3 en via die spelcomputer op de NGP gespeeld kan worden. Het spel draait dan nog wel op de spelcomputer in de huiskamer, die dient als server, maar wordt daadwerkelijk gespeeld op de NGP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou