Kojima: 'Nieuwe Metal Gear Solid-game in de toekomst' | Gamer.nl

Kojima: 'Nieuwe Metal Gear Solid-game in de toekomst' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kojima liet op zijn Twitter weten dat Metal Gear Rising: Revengeance altijd als een project naast de Metal Gear Solid-reeks was bedoeld en dat de game zoals die nu door Platinum Games gemaakt wordt, dicht bij zijn originele visie voor het project ligt. Volgens Kojima moeten fans die de "authentieke MGS waarin je moet sluipen" willen, geduldig wachten "op een vervolg dat in de toekomst komt".

Metal Gear Rising: Revengeance wordt ontwikkeld bij Platinum Games, de Japanse studio achter Bayonetta en Vanquish. In plaats van rondsluipen ligt de focus van de titel vooral op actie. De game heette aanvankelijk Metal Gear Solid: Rising, maar kreeg afgelopen week zijn nieuwe naam. Hoewel de game door Kojima altijd al als spin-off werd beschouwd, is Metal Gear Rising: Revengeance nu ook in naam geen onderdeel meer van de Metal Gear Solid-serie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou