Kojima teaset tweede actrice voor nieuwe game

Kojima teaset tweede actrice voor nieuwe game

Kort na de onthulling dat Elle Fanning een rol heeft in Hideo Kojima's nieuwe game, heeft hij een tweede teaser met een andere actrice getoond.

Tijdens Tokyo Game Show vorige maand toonde Kojima Productions een mysterieuze poster van een silhouette van een vrouw met de vraag "Wie ben ik?". Vannacht werd op op PAX Australia onthuld dat het om actrice Elle Falling gaat. Daarbij staat geschreven dat ze een rol heeft in Kojima's nieuwe, nog naamloze game.

Meteen na die onthulling plaatste Kojima een tweet met daarin vier illustraties. De eerste drie tonen de geleidelijke onthulling van Fanning, maar een vierde illustratie toont een andere persoon. Vermoedelijk is dit een tweede actrice die een rol heeft in de aankomende game - ogenschijnlijk iemand met bruin haar. Het is niet bekend wanneer Kojima onthult om wie het gaat.

Details over het spel zijn er niet. Het is niet duidelijk of dit het al aangekondigde spel is dat Kojima maakt met behulp van Microsofts cloudtechnologie. Er gaan ook al geruime tijd geruchten over een horrorgame genaamd Overdose met Margaret Qualley in de hoofdrol, alsmede een vervolg op Death Stranding.

Hideo Kojima

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook al was Death Stranding super goed, hoop ik toch op die horror game voor nu.

0

@AveryJackson ok

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola dat zal denk ik beetje richting pt gaan vermoed ik.

0
test

Voor mij persoonlijk is het tekenend als een marketing campagne voor een game begint met welke bekende Hollywood koppen voor gaan komen in de game.

0
test

@Mmo-veteran Maar het bouwt tegelijkertijd ook enige mysterie rond de game op deze manier

0
test

@The soy sauce Voor mij persoonlijk niet.

0

Aanbevolen voor jou