Nieuws
GTA Online

Klassieke Heists en dubbele beloningen in GTA Online

Geschreven door Jari Klapwijk op
Deze week staan de originele Heists in GTA Online in de schijnwerpers. Ook zijn er weer dubbele beloningen en gratis spullen.

Deze week krijgen spelers van GTA Online dubbele beloningen op alle klassieke Heists, zoals The Fleeca Job, Prison Break, Humane Labs Raid, Series A Funding en The Pacific Standard Job. Daarnaast levert het voltooien van alle Heist-finales van Prison Break, Humane Labs Raid, Series A Funding en The Pacific Standard Job een extra bedrag op van GTA$500K. Degenen die The Fleeca Job voltooien, ontvangen het Fleeca Circuit-tenue voor de Übermacht Cypher. Auto Shop Deliveries en Exotic Exports leveren ook dubbele beloningen op.

In de Race Creator kunnen spelers nu hun eigen Jobs bouwen, testen en publiceren met behulp van de minuscule Dinka Veto Classic en Modern go-karts. Motor Wars, Drop Zone, Entourage en Special Vehicle Races komen terug. Alle spelers ontvangen deze week gratis het Karin T-shirt.

De hoofdprijs in het casino is de Lampadati Casco. LS Car Meet-leden die erin slage om zes dagen op rij in de top 4 te eindigen in een LS Car Meet Series Race krijgen een Übermacht Cypher. Op de Test Track kunnen spelers een rondje rijden in de Annis ZR350, Karin Futo GTX, en Karin Previon.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sociable Soccer komt in het tweede kwartaal van 2022 naar consoles en pc Eerste grote eFootball 2022-update uitgesteld naar volgend jaar
0

Reacties op: Klassieke Heists en dubbele beloningen in GTA Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.