Kingdom Hearts: Birth By Sleep komt deze zomer naar PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Birth By Sleep is de door Square Enix ontwikkelde voorloper op de eerste Kingdom Hearts die in 2002 uitkwam voor Playstation 2. Het verhaal speelt zich tien jaar voor het origineel af en richt zich op drie personages genaamd Terra, Aqua en Ventus. Hoewel ze het vinden van de vermiste meester Xehanort als gemeenschappelijk doel hebben, bewandelen ze ieder hun eigen weg. Het vechtsysteem is volgens Square Enix vernieuwd en verbeterd ten opzichte van de voorgaande delen. 

Disney

De Kingdom Hearts-reeks wordt ontwikkeld door Square Enix. De games mengen werelden en personages van Disney en Square Enix met elkaar. In de voorgaande Kingdom Hearts-games beleefde hoofdrolspeler Sora avonturen in Disney-werelden uit sprookjes als Belle en het Beest en De Leeuwenkoning.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou