Kingdom Hearts 358/2 Days verschijnt op 9 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kingdom Hearts 358/2 Days draait om één van de belangrijke personages uit Kingdom Hearts II, Roxas, die deel uitmaakt van Organisation XIII. Spelers kunnen tijdens de game ontdekken waarom Roxas uiteindelijk uit deze organisatie stapt. Spelers leren ook wat de connectie tu en Roxas en Sora is.

Er zijn meer dan twaalf miljoen exemplaren van de diverse games uit de Kingdom Hearts-reeks verscheept. De serie combineert bekende personages uit de stallen van uitgever Square Enix en Walt Disney en mengt het tot een kleurrijke RPG. Hand, de studio die eerder verantwoordelijk was voor Final Fantasy Fables: Chocobo Tales, heeft 358/2 Days ontwikkeld, terwijl vaste kracht Tetsuya Nomura het project overzag.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou