Kingdom Come: Deliverance krijgt eerste alfa op Kickstarter | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game speelt zich af in 1403. De voormalige koning is overleden en zijn op macht beluste broer wil de troon overnemen. Hij valt het land binnen, plundert de landen en start zo een burgeroorlog.

Ontwikkelaar Warhorse Studios omschrijft de alfa-test als een technische alfa. "We testen diverse technische aspecten en gamemechanics in voornamelijk vergevorderde stadia. De game krijgt per twee of drie maanden nieuwe content, waaronder nieuwe mechanics en instellingen".

Het oorspronkelijke Kickstarter-Project haalde ruim twee miljoen dollar op en heeft daarmee bijna zijn nieuw gestelde doel behaald. Onderstaande video toont de alfa teaser.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou