King of Fighters 14 start met 50 personages | Gamer.nl

King of Fighters 14 start met 50 personages | Gamer.nl

King of Fighters 14 start bij lancering met een selectie van 50 verschillende personages. Deze personages zijn allemaal vanaf het begin speelbaar. Dit laat ontwikkelaar SNK Playmore weten.

De director van de game, Yasuyuki Oda, liet het nieuws weten in een interview in Famitsu. “Alle 50 personages zijn speelbaar bij de lancering”, zegt hij. “Er zijn veel personages beschikbaar bij de lancering en we zijn niet van plan om meer in gedeeltes toe te voegen. Het zou geen King of Fighters-spel zijn als we maar een kleine selectie personages hadden.” Volgens Oda wordt er eerst gekeken naar hoe de vijftig beschikbaar personages het doen voordat er wordt nagedacht over extra dlc.

King of Fighters 14 werd tijdens de Tokyo Game Show in 2015 aangekondigd. Het spel heeft hoge kwaliteit 3D-beelden en blijft trouw aan de gameplay, zo bevestigde SNK Playmore destijds. Het spel is alleen in Japan aangekondigd voor de PlayStation 4. Het is nog niet duidelijk of de game ook naar Xbox en pc komt en of het wordt uitgegeven in het westen. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou