'Killzone 3 krijgt coöperatieve modus voor vier spelers' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de bron werkt de Nederlandse studio Guerrilla Games aan een standaard coöperatieve modus voor twee spelers, maar daarnaast zou er een aparte co-op in de maakt zijn voor vier spelers waarbij specifieke mi ies moeten worden uitgevoerd. Volgens dezelfde bron zouden er ook voertuigen in de online multiplayer zitten.

Tien keer zo groot

Guerrilla Games' directeur Hermen Hulst laat ondertu en weten dat Killzone 3 een stuk ambitieuzer wordt dan het tweede deel. "We hebben een level dat tien keer zo groot is als een gemiddeld level uit Killzone 2. Laatstgenoemde was geen kleine game, maar grootser dan dat konden we toen der tijd niet gaan." Volgens Hulst wordt het maximale uit de PlayStation 3 gehaald. "Er komt bijna stoom uit de machine. Maar we vinden altijd een manier om nog verder te gaan."

Gisteren werd bekend dat Killzone 3 in de maak is. De game wordt een direct vervolg op het tweede deel dat in 2009 op de PlayStation verscheen. Uniek is dat de game indien gewenst in 3D gespeeld kan worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou