Kijk vanavond om 19:00 uur mee naar de ROG Showdown

Kijk vanavond om 19:00 uur mee naar de ROG Showdown

Vanavond om 19:00 uur begint de tweede editie van de ROG Showdown. dit keer nemen Cody en Tjeerd het op tegen de teams van Morrog en Vlugge Japie.

Nvidia presents: ROG Showdown vindt plaats op vrijdag 25 juni, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Een fijn evenement om je weekend mee af te trappen dus. Het toernooi wordt gespeeld in de Search & Destroy-modus van Call of Duty: Modern Warfare. In tegenstelling tot de eerste editie, doen er deze keer drie teams mee aan het toernooi, aangevoerd door Morrog, Power Unlimited en Vlugge Japie. 

Het volledige toernooi wordt uitgezonden op twitch.tv/powerunlimited en wordt voorzien van live-commentaar van Simon Zijlemans en Jacco Peek.

 

Een ROG Showdown is natuurlijk niet compleet zonder dikke prijzen, daarom stelt ROG ook deze keer lekkere prijzen beschikbaar. Deze tweede editie van ROG Showdown stelt ROG wel een enorm dikke hoofdprijs beschikbaar: Een ROG custom build PC met een 3070 TI! Want zoals je weet, met goede gear kun je nèt dat beetje extra brengen dat zomaar het verschil kan betekenen tussen winst en verlies. Deze dikke custom build PC is te winnen via een speciale Gleam-pagina, deze vind je hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou