Nieuws

Kijk vanavond om 19:00 uur mee naar de ROG Showdown

Moedig de mannen van Team PU aan

Geschreven door Cody Dakota op
Vanavond om 19:00 uur begint de tweede editie van de ROG Showdown. dit keer nemen Cody en Tjeerd het op tegen de teams van Morrog en Vlugge Japie.

Nvidia presents: ROG Showdown vindt plaats op vrijdag 25 juni, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Een fijn evenement om je weekend mee af te trappen dus. Het toernooi wordt gespeeld in de Search & Destroy-modus van Call of Duty: Modern Warfare. In tegenstelling tot de eerste editie, doen er deze keer drie teams mee aan het toernooi, aangevoerd door Morrog, Power Unlimited en Vlugge Japie. 

Het volledige toernooi wordt uitgezonden op twitch.tv/powerunlimited en wordt voorzien van live-commentaar van Simon Zijlemans en Jacco Peek.

Een ROG Showdown is natuurlijk niet compleet zonder dikke prijzen, daarom stelt ROG ook deze keer lekkere prijzen beschikbaar. Deze tweede editie van ROG Showdown stelt ROG wel een enorm dikke hoofdprijs beschikbaar: Een ROG custom build PC met een 3070 TI! Want zoals je weet, met goede gear kun je nèt dat beetje extra brengen dat zomaar het verschil kan betekenen tussen winst en verlies. Deze dikke custom build PC is te winnen via een speciale Gleam-pagina, deze vind je hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

OlliOlli World voelt als een stijlvolle evolutie Update: Onthulling van Abandoned uitgesteld naar augustus
0

Reacties op: Kijk vanavond om 19:00 uur mee naar de ROG Showdown

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.