Van 27 tot en met 29 april 2007 vindt op het TT circuit in Assen de Nederlandse ronde van het wereldkampioenschap “Superbike” plaats.  SBK07, de officiële Superbike game, is op zoek naar pitbabes en heeft daarbij jullie hulp nodig.

Op www.SBK07.net, staan meer dan 40 babes, die dromen om pitbabe te worden bij het team van de wereldberoemde coureur Max Biaggi. De winnende pitpoes kan je terugzien in de officiële Superbike game, SBK07. Om een keuze te maken is jullie hulp nodig. Kies je favoriete pitbabe en maak kans op 2 VIP kaarten voor de race in Assen t.w.v. 1000 euro.

De winnende pitspoes kan je terug zien in de officiële Superbike game, SBK07. De winnende pitbabe is ook terug te zien op het circuit en zal door verschillende fotoshoots in magazines terug te vinden zijn.  

Voor wie wel interesse heeft in de babes maar geen idee heeft waar we het over hebben. Superbike is het wereldkampioenschap voor productiemotoren, waarin coureurs als Max Biaggi en Troy Bayliss racen op Suzuki’s, Ducati’s en Honda’s. Het Superbike kampioenschap kent races in landen als Australië, Qatar, Italië en ook Nederland. Het Superbike kampioenschap wordt wereldwijd uitgezonden, in Nederland door RTL 7.

SBK07 is de officiële Superbike videogame, gebaseerd op het wereld kampioenschap Superbike. Alle teams, rijders en races van de Superbike komen terug in de game. In de game kan de speler zelf zijn motor “tunen” om op die manier de hoogste score te kunnen halen. Ook de beroemde Superbike pitbabes spelen een rol in de game.